AUSTRIA EMAIL LOGO
AUSTRIA EMAIL KÄYTTÖVESIVARAAJA     Katso tästä lisää

AustriaEmail varaajat


Käyttövesivaraajat

Käyttövesivaraajat tuottavat lämmintä käyttövettä ja varmistavat, että kuumaa vettä on aina valmiina riittävästi. Käyttövesivaraajat tulee valita käyttötarkoituksen ja kohteen mukaisesti. AustriaEmail tarjoaa energiataloudelliset käyttövesivaraajat kaikille.


AUSTRIA EMAIL PUSKURIVARAAJA     Katso tästä lisää


Puskurivaraajat lämpöpumpuille


Puskurivaraaja säästää rahaa

Kun vesipatterilämmitteisen talon lämmitysjärjestelmä saneerataan maalämpöpumpulla, tulee yleensä aina lisätä järjestelmään työsäiliö eli puskurivaraaja.
Vesilämmityspattereissa kiertävä vesimäärä on liian pieni maalämpöpumpulle, jotta se voisi toimia energiataloudellisesti ja sen käyttöikä olisi pitkä. Puskurivaraaja on edullinen vakuutus sille

että uusi maalämpöjärjestelmä kuluttaisi vähän sähköä, olisi miellyttävä käyttää ja kestäisi parikymmentä vuotta hyvässä kunnossa.
Puskurivaraajalla lisäät lämmitysjärjestelmän vesimäärää, jotta kompressorin käyntijaksot tulisivat pitkiksi. Näin maalämpöpumppu saa toimia enimmän aikaa parhaalla hyötysuhteellaan.Ilman puskurivaraajaa kompressori kuluu enemmän ja sen elinikä lyhenee jatkuvien käynnistysten vuoksi.

Joomla Templates by Joomla51.com