Atlantic kondenssikattilat öljylle ja maakaasulle
 
axeo     Katso tästä lisää


Kondenssiöljykattila Atlantic AxeoCondens

Kun öljykattila pitää uusia, eikä haluta muuttaa lämmitystapaa, on AxeoCondens kondenssikattila nykyaikainen vaihtoehto.
Kondenssikattilan hyötysuhde on yli 100 %, koska se ottaa talteen öljyn poltosta ja palamisilman kosteudesta syntyvän vesihöyryn sisältämän energian ja siirtää sen lämmitysveteen.


Atlantic AxeoCondensin hyötysuhde on jopa 103%.

Lämmityskustannusten säästö on merkittävä, helposti 25 % verrattuna vanhaan öljylämmityskattilaan ja vanhaan tavallisen tekniikan öljypolttimeen.effinox     Katso tästä lisää


Kondenssikattila Effinox kondenssikaasukattila

Atlantic tarjoaa maakaasulle ja propaanille sopivia kondenssikattiloita kaikkiin käyttöympäristöihin. Kondenssikaasukattilat ovat samaa tuoteperhettä Alfea ilmavesi- ja maalämpöpumppujen kanssa. Niissä on sama Siemens käyttöliittymä ja lukuisat lisävaruste-KITit kuin Atlantic-lämpöpumpuissakin.

Kondenssikattilat ovat moduloivia 5,5 kW:sta aina 34 kW:iin asti, ja sopivat pienestä omakotitalosta aina rivitaloihinPERFISOL KAASUKONDENSSIKATTILA


Kaasukondenssikattila PerfisolHybrid Duo 5000

Kondenssikaasukattilat ovat samaa tuoteperhettä Alfea ilmavesi- ja maalämpöpumppujen kanssa. Niissä on sama Siemens käyttöliittymä ja lukuisat lisävarusteKITit kuin Atlantic lämpöpumpuissakin.

Atlantic PerfisolHybrid Duo maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä on suunniteltu nykyaikaisen talon lämmönlähteeksi silloin kun on valittu energialähteeksi maakaasu. PerfisolHybrid Duo hyödyntää aurinkokeräimestä saatavan lämmön automaattisesti aina kun sitä on saatavana. Kaikki tekniikka on valmiiksi rakennettu yksiin kuoriin.


perfisol leikkkaus      Katso tästä lisää


Atlantic PerfisolHybrid Duo maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä

Joomla Templates by Joomla51.com